Facaderenovering

Facaderenovering

​Facaderenovering på huse og større ejendomme
Er det blevet tid til facaderenovering? Hos Nicolaj Krebs ApS har vi mange års erfaring med at skabe flotte facader på huse og ejendomme i alle størrelser. Vi renoverer facader for private og erhverv i bl.a. Farsø, Aalestrup og Aars samt adskillige andre steder.

Vi får gamle huse til at fremstå som nye
Vi er et erfarent byggefirma, som har løst mangeartede opgaver inden for renovering og vedligeholdelse af facader. Dertil kommer, at vi lægger vægt på kvalitet og flotte resultater.

Det danske klima kan være hårdt mod din ejendom, men en renovering af facade vil få selv en gammel og slidt ejendom til at fremstå som ny. Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.​

​Vi kan bl.a. tilbyde:

  • ​Facaderenovering
  • Pudsning af facade
  • Vandskuring af hus
  • Hvad koster facaderenovering?
  • Omfugning

Vores priser for facaderenovering afhænger af typen og de eventuelle skader i murværket. Der kan være alt fra murbier til frostskader i muren, men det kan også være, at facaden blot skal pudses eller vandskures.

Få et uforpligtende tilbud på facadearbejde
Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facadearbejde. Vi kommer gerne ud for at kigge på dine facader, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Vi kommer også gerne med råd og vejledning, hvis du f.eks. ønsker en anden farve, nuance eller overflade.

​Du kan ringe på telefon 60 22 41 42 for at få mere at vide. Du kan også skrive til e-mail nkmurer@gmail.com.​